10 MİLYONLUK GÜVERCİN !!

Dün Altın Güvercin Beste Yarışması basın toplantısı ile başladı.

10 MİLYONLUK GÜVERCİN !!

 KUSAV Başkanı Levent Köylü'nün açıklamasında, 10 milyon Lira gittiğini söyledi. Ama ne belediye başkanı nede Levent Köylü bu kadar yüksek tutarın harcamasının ayrıntılarına girmedi. Bunun sebebi dün akşam  belli oldu. Belediye başkanı kendisi ve çevresi için özel bir alan hazırlatmış ikramların ardı arkası kesilmedi. Sadece bu gece için bile nerdeyse 1 milyon liranın üzerinde bir harcama yapılması Kuşadası halkını çileden çıkardı.
Her yıl ilginin azaldığı bir organizasyon için harcanan bu paralarla Kuşadası’nın bir çok sorunu çözülecekken, kendi zevki sefaları için har vurup harman savurdular. Gecede nerdeyse 300 kişi vardı. Siyasi partiler bazı dernekler iş adamları ve sadece başkanla arası iyi olan gazeteciler davet edildi. Unutulan bir kesim vardı. Oda Kuşadası Halkı ! Başkan kendisi ve arkadaşları için özel konser bile verdirdi. Sahneye Emre Altuğ çıktı.
Geçen yıldan farkı bu yıl hiç ulusal medyadan kimsenin olmayışı, geçtiğimiz yıl Kanal D, Beyaz Tv ve Tele 1 kanalları başta olmak üzere bir çok ulusal medyadan Televizyon kanalı ve gazetelerden gelenler vardı. Bu yıl bunlardan hiç birini göremedik. Ya Belediye bunları çağırmayı unuttu yada artık ulusal medya için bu organizasyonun bir değeri kalmadı.
10 milyon lira harcanan bir organizasyondan Kuşadası halkına düşen sadece stadyum da bir koltuk. Başkan ve çevresine için kutlamalar ve eğlencenin bol olduğu bir organizasyon için hazırmısınız Kuşadası halkı...

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0