ÖZEN ÖZDEN'İN KÖŞE YAZISI: KUŞADASI GÜNDEM

ÖZEN ÖZDEN'İN KÖŞE YAZISI: KUŞADASI GÜNDEM

Son zamanlarda yine Kuşadası gündemi çok meşgul. Harcanan paralar, heykeller, konserler derken şimdi Belediye Başkanının asistanı Nazlı Hanım konusu... Bu konuda ne söylersek söyleyelim yanlış en doğru açıklamayı umarım Nazlı Hanımın kendisi yapacaktır ama iddia edilen sebeplerden dolayı işinden olduysa Kuşadası’nın gündemini bir hayli meşgul edecek gibi duruyor. İlerleyen günlerde bu olay da açığa kavuşur.
Geçenlerde arkadaşlarla sohbet ediyorduk şunu yapalım bunu yapalım diye ama ne yapalım desek Kuşadası’nda olmadığını fark ettik. En azından vatandaşa hizmet olarak olmadığını mesela turizmin göz bebeği ilçemizde, bir tenis kort alanı yok yada şehir merkezinde herkesin yararlanabileceği bir sosyal donatı alanı yok. 
Bildiğiniz gibi belediyenin harcamaları her zaman gündem oluyor özellikle konserler ve festivallerde ne kadar harcama yapıldığı hep merak edilir ama nedense açıklanmıyor bu rakamlar. Belediyenin bu durumdan bir rahatsızlığı mı var da açıklamıyor mesela 2023 yılındaki konserlere ve festivallere ne kadar bir harcama yapıldı bütçenin ne kadarı bu organizasyonlara gitti açıklayın, öğrenelim. Sosyal belediyeciyiz diyorsunuz ama nedense bugüne kadar bir kere bile göremedik.
Diğer bir hususta Kuşadası belediyesine ait ARYA kafeleri. Gelen vatandaşlara konuşma tarzları başta olmak üzere davranışları bazen çok sert olabiliyor ve tersliyorlar özellikle yaşlı insanlarımızı buradan ARYA şirketinin sorumlu müdürüne ve Belediye Başkanı Ömer Günel’e sesleniyorum; Kuşadası’nda yaşayan yaşlı vatandaşlarımızı ezdirmeyin, özellikle Güzelçamlı’daki eski Günbatımı kafenin olduğu yerdeki Arya'ya daha duyarlı çalışanları göndermenizi istiyoruz yada gidip denetleyin ne oluyor diye bundan sonraki olumsuzlarda sorumluluk sizin.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0