KUŞADASI'NDA TUTUKLAMA!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir mekanda çıkan tartışmanın ardından yaşanan silahlı saldırıda, 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan sorgulamaların ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KUŞADASI'NDA TUTUKLAMA!

Olay, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebep nedeniyle tartışan iki grup, daha sonra bölgeden ayrıldı. İddialara göre, araçlarıyla tartıştıkları kişileri takip eden şahıslar, Söke yolu üzerinde karşılaştıkları kişilere silahlı saldırı düzenledi. Olayda ağır yaralanan O.T. ve M.C.T. isimli şahıslar ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan biri başına isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralandı.

Olayın ardından Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Gerçekleştirilen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgulamalarının ardından hakim karşısına çıkarıldığı ve tutuklandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0