KUŞADASI KAYMAKAMLIĞI'NDAN BİN EVE ZİYARET

Kuşadası Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri depremzedeleri desteklerini sürdürürken ziyaret edilen ev sayısı bine ulaştı.

KUŞADASI KAYMAKAMLIĞI'NDAN BİN EVE ZİYARET

Büyük deprem felaketinin ardından ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da vatandaşlar tek yürek oldu. Deprem bölgelerinden gelen depremzedelerin yaralarını sarmak için gerekli çalışmalar yapılırken şu ana kadar yaklaşık 20 bin depremzede Aydın'a geldi. İl genelinde ihtiyaçların karşılanması için çalışmalar yürütülürken Kuşadası Kaymakamlığı organizasyonunda ilçede yürütülen çalışmalarla da ekipler, depremzedelere desteklerini sürdürüyor. Kuşadası'na gelen 3 binin üzerinde depremzede için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri de evleri ziyaret ederek depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bugüne kadar ekipler bin haneye girerek bağışlar ile temin edilen malzemeleri teslim etti.

Kuşadası Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerinin deprem bölgesinden gelerek Kuşadası'nda misafir edilen depremzedelere yönelik ziyaretlerin aralıksız süreceği öğrenildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0