KUŞADASI AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI SEÇİME HAZIR VAZİYETTE

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde sandıklarda görev alacak asil ve yedek üyeleri ile müşahitlere sandık eğitimi sunumları yapıldı. Eğitim İlçe Teşkilat Başkanı Abdurrahim Demir ve İlçe Seçim İşleri Başkanı Ramazan Arslan’ın sunumlarıyla gerçekleştirildi.

KUŞADASI AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI SEÇİME HAZIR VAZİYETTE

Konuyla ilgili konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, "Biz Kuşadası Teşkilatı olarak her anlamda seçime hazırız. 282 sandıkta görevli, Asil Kurulu Üyeleri, Yedek Kurulu Üyeleri, müşahitlerimiz, okul sorumluları ve partililerin katılımıyla dün akşam (2 Mayıs Salı) Pera Düğün Salonu’nda toplamda sekiz yüzün üzerinde partili bir araya geldik,” cümlelerini kullandı.

Başkan Gökçe, konuşmasına ara vermeden şu bilgilere yer verdi, “Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan slaytlı eğitim sunumu ve sandık eğitimi İlçe Teşkilat Başkanı Abdurrahim Demir ile İlçe Seçim İşleri Başkanı Ramazan Arslan’ın sunumlarıyla gerçekleştirilmiştir."

AK Parti İlçe Başkanı Gökçe, "Seçime sayılı günler kala her anlamda hazırız, Kuşadası seçime hazır. Teşkilat olarak üstümüze düşenin en iyisi için mücadele veriyoruz. 14 Mayıs için tek bir sözümüz var: 'yine yeniden geliyoruz', bu net," dedi.

Başkan Gökçe, Teşkilat İlçe Başkanı olarak dünkü yoğun katılım için herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek sözlerini bitirdi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0