HAVALAR ISINDI: ORMANLAR RİSK ALTINDA!

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yaz aylarının başlamasıyla birlikte orman yangınlarının artış riskini önlemek amacıyla harekete geçti.

HAVALAR ISINDI: ORMANLAR RİSK ALTINDA!

Ekipler, ormanlık alanlar ve turizm merkezi Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parklar bölgelerinde yangınlara karşı teyakkuz halinde bulunuyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar, orman yangınlarının kontrol altına alınması ve riskin ortadan kaldırılması için önlemler almayı hedefliyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, "Jandarma Her Yerde" sloganıyla Jandarma Filo Komutanlığı'na ait helikopterle havadan, Jandarma Sahil Güvenlik Komutanlığı ile denizden, Jandarma Atlı Birlikleri ve Motorlu devriyeleri ile karadan ve Komando Timlerince yaya devriyelerle birlikte çok yönlü denetim, kontrol ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Vatandaşlara sürekli denetim ve kontrollerin devam edeceği bilgisi verilirken, orman yangınlarına karşı dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili "Her Şey Elimizde" sloganıyla el broşürleri dağıtıldı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yangın riskine karşı halkın bilinçlenmesini ve etkili önlemler alınmasını sağlamak için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0