CHP BATMAN SAHA ÇÖZÜM EKİBİ'NDEN BAŞKANLIĞA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü tarafından dört gündür Kuşadası’nda ağırlanan CHP Batman Saha Çözüm Ekibi, gezilerinin son gününde Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti.

CHP BATMAN SAHA ÇÖZÜM EKİBİ'NDEN BAŞKANLIĞA ZİYARET

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, geçtiğimiz ay Batman ziyareti sırasında CHP'lilerle bir araya gelmiş, CHP Batman Saha Çözüm Ekibini Kuşadası’na davet etmişti. CHP Kuşadası İlçe Örgütü tarafından Kuşadası’nda ağırlanan CHP Batman Saha Çözüm Ekibi, gezi programlarının son gününde Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu.

"KENTİMİZE DÜNYAYA ENTEGRE EDEN TESİSLER KURUYORUZ"

Dört günlük gezi programlarında kentteki kültürel ve tarihi alanları ziyaret ederek bilgi alan CHP Batman Saha Çözüm Ekibi, makam ziyaretinde kenti çok beğendiklerini dile getirdi. Kuşadası Belediyesi tarafından yaşama geçirilen projeler ve çalışmalar ile ilgili olarak Batman Saha Çözüm Ekibine bilgi aktaran Başkan Günel, “Kuşadası Belediyesi olarak kentimize alt ve üst yapı yatırımları yaparken bir yandan da sosyal belediyecilik alanında projeler üretiyoruz. Aynı zamanda en önemli değerimiz olan gençlerimizi ve gelişen teknoloji ile birlikte zamana ve mekana bağlı olmadan çalışan dijital göçebeleri de unutmadan İstasyon Kuşadası ve Kampinova gibi projeler ile kentimize dünyaya entegre eden tesisler kuruyoruz” diye konuştu.

CHP Batman Saha Çözüm Ekibi üyeleri ise Başkan Ömer Günel’e teşekkür ederek dört günlük gezileri boyunca kentte yaşama geçirilen projeleri ve çalışmaları inceleme fırsatı bulduklarını belirterek Kuşadası’ndan ve Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ve Batman'a döndüklerinde edindikleri fikirleri paylaşacaklarını sözlerine eklediler.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0