BEHÇET ALP'TEN TAM SAHA PRES

İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, yerel seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Sosyete sofralarında halktan uzak bir kampanya yürüten rakibi CHP adayı Ömer Günel'in aksine sürekli halkın içinde siyaset yapan Behçet Alp adeta tam saha prese başladı.

BEHÇET ALP'TEN TAM SAHA PRES

İlk olarak hafta sonu güzel havayı fırsat bilerek Adagöl'e pikniğe gelen vatandaşları ziyaret eden Behçet Alp, hem hâl hatır hem projelerini anlattı. Daha sonra Atatürk Sahil Bulvarı’nda ekibiyle birlikte yürüyüş yapan Behçet Alp halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başta tek yön, su ve kanalizasyon olmak üzere vatandaşların dertlerini dinleyen İYİ Parti Adayı Alp, “Ucube tek yön uygulamasını 15 gün içinde kaldıracağız. ” dedi.

Kuşadası’nda en basit belediyecilik hizmetlerinin bile verilmediğine dikkati çeken Behçet Alp özetle şunları söyledi: “Sorunlar sürekli halının altına süpürülmüş. Kuşadası artık kokan bir kent haline geldi. Turizm çıpasından uzaklaşmaya başlamış. Bu yönetim ne yapmış peki? Heykel, konser, çalgı, çengi. Elbet konsere de heykele de karşı değiliz. Yapılan nitelikli işleri takdir de ederiz. Ancak asıl önemli işler asla yapılmadı. Sürekli bir algı operasyonu, sürekli bir propaganda söz konusu. Biz Kuşadası’nı bu zihniyetten kurtaracak ve gerçek hizmetle buluşturacağız. Az kaldı. Kuşadası nefes alacak.”

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0